Контакти

 

СНЦ ”ЛОВНО РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО-СОКОЛ”

6100   гр.Казанлък ,пл.”Севтополис”№17

E-mail: lovno_kazanlak@abv.bg

Тел.0431 6-21-54

Ловно рибарско дружество Сокол Казанлък

 

 

GPS координати: 42°35’52.6″N 25°22’28.3″E 42.597948, 25.374533

Captcha:
5 + 6 =